Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ


ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ 5ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Παρουσίαση: Πρόδρομος Νικολαίδης, (Ε, δεν γράφω και όλα τα μπλογκ μόνος μου).


    Μεγάλη νίκη πέτυχε το 5ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης απέναντι στο 9ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του Σχολικού πρωταθλήματος της πόλης, με σκορ 5-1. Οι παίκτες του 5ου έκαναν επίδειξη ισχύος στους αντιπάλους τους και το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Το 5ο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας 3 δοκάρια στα 4 πρώτα λεπτά του αγώνα. Το σκορ άνοιξε για το 5ο λύκειο Θεσσαλονίκης ο Αλέξανδρος Βακόλας, και από εκεί τα πράγματα έγιναν πιο απλά, καθώς μέσα σε 10 λεπτά το 5ο λύκειο είχε σημειώσει άλλα 3 γκολ. Το 9ο είχε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και μοναδική πηγή κινδύνου για την εστία του 5ου αποτελούσε ο υψηλόσωμος επιθετικός του 9ου Ανέστης Οικονομίδης, που απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις την εστία του Θανάση Ντούκα, και ήταν αυτός που έδωσε την πάσα ακριβείας για το γκολ της ομάδας του. Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να διατηρούν σε χαμηλά επίπεδα τους ρυθμούς του αγώνα. Το σκορ έκλεισε ο Πρόδρομος Μπαλαμπάνης, με γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.Ο γυμναστής του 5ου Γ.Ε.Λ. Γιάννης Μπαχάς έκανε όλες τις αλλαγές της ομάδας δίνοντας την ευκαιρία και στους μικρότερους αθλητές του να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Η διαιτησία του κυρίου Μαζουλουξή ήταν υποδειγματική. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους αθλητές των δύο ομάδων αγκαλιασμένους.

Συνθέσεις:
9ο ΓΕΛ: (γυμναστής:ΤΣΟΠΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ΤΖΙΑΝΗΣ, ΑΣΑΡΙΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΡΕΤΣΙ, ΠΑΓΩΝΟΥΔΗΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ.
5ο ΓΕΛ: (γυμναστής: ΜΠΑΧΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ΝΤΟΥΚΑΣ (ΜΑΝΤΗΣ 40'), ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ, ΛΙΝΤΑΡΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ (ΚΟΥΜΠΟΤΗΣ 55'), ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ (ΣΠΑΝΟΣ 65'), ΔΑΜΚΑΛΗΣ, ΧΑΛΙΜΠΑΚΗΣ, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ, ΒΑΚΟΛΑΣ (ΑΝΔΡΕΟΥ 70'), ΑΛΤΑΛΙΚΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 62'), ΧΑΤΖΙΟΓΛΟΥ